Home
About
Map
Camp
Contact
Activities
Animals
Camp

Hinnasto PDF

Mökit: Tilalla on 3 mökkiä, viidelle henkilölle. Mökeissä on takat ja kylpyhuoneet (joissa on suihku), yksi parisänky (makuuhuoneessa) ja parvella patjat.

Tilan vanha talo ja talli: Puulämmitteinen sauna on vanhassa talossa, joka on noin 50m mökeistä ja pelloista laamojen tallista. Sauna lämmitetään pyynnöstä (ilmoita 2 - 3tuntia aikaisemmin).

Päärakennus on tilan keskus ja tapaamispaikka. Päähuone on ruokailuhuone, olohuone ja ravintola ja missä voit rentoutua ison takan edessä. Screeniltä voit katsella videoita ja kuvia, joita on otettu päivän aikana tilalla. Vapaa langaton internet on käytettävissä sekä päärakennuksessa että mökeissä.

Ateriat: Aamiainen ja lounas valmistetaan itsepalvelu periaatteella, voit itse ottaa leipää, leikkelettä, juustoa ja hedelmiä jne. jääkaapista, joka on päärakennuksessa. Päivällinen on kuin olisi kotona, istutaan yhdessä pöydän ympärillä ja nautitaan terveellisestä ateriasta, jonka Tinu valmistaa vierailleen. Sveitsiläinen juustofondue ja raclette kuten myös poro- ja hirvifonduet Tinun erikoisuuksia ja on elämys ryhmille tai ystäville tai perheille viettää iltaa yhdessä pöydän ympärillä kodikkaassa ilmapiirissä (ilmoita varauksesi näihin erikoisaterioihin 24 tuntia aikaisemmin)..

Aamiainen: 07.00 - 09.00
Lounas: 13.00 - 14.00
Päivällinen: 19.00 - 20.00
Ravintola: 18.00 - 23.00

Ajat ovat ohjeellisia, voit keskustella niistä Tinun kanssa.

Mökki at Joti's Arctic Camp
Mökki
Mökki
Restaurant
Restaurant
Sauna Room